عسل اصیل اولین فروشگاه عرضه عسل اصیل و تجهیزات زنبورداری در شهر کلور
| ||||||||
|
![]() [ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 03:01 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
( به زنبور عسل بنگرید که چگونه روی درختان کندو می سازد و .درمانی برای انسان هاست واین نشانه ای برای کسانی است که می اندیشند ) ( ترجمه قرآن ۶۹-۶۸ :۱۶ ) [ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 02:48 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
قرآن
و عسل هر دو وسیله شفابخش هستند : عسل فیه شفاءُ للناس(شفای
مردمان در آن است)
قرآن شفاءُ لما فی الصدور(شفاست برای آنچه درون سینه هاست)
[ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 02:29 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
رسول
اکرم (ص) فرموده اند:بهترین نوشیدنیها عسل است که به قلب نشاط میبخشد و سینه را
گرم میسازد و به قوه حافظه کمک میکند... [ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 02:24 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
![]() ![]() مراض و مسائلی که بوسیله بیماران یا پزشکان گزارش گردیدهاند و با درمان زهر زنبوربهبود یا شفا
یافته اند در جدول زیر ذکر می گردند. این جدول تأیید یا پیشنهادی برای معالجات نمی
باشد. گزیدگی هرگز نباید آزمایش گردد، مگر اینکه حساسیت نیش وجود داشته باشد. لیست بیماری ها
و شفا یافته ها براساس گزارشات غیر مستند
[ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 02:12 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
: آنزیمها دانههای گرده از نظر میزان آنزیمها غنی میباشند. برخی از آنزیمهای
موجود در دانه گرده عباتند از : · آمیلاز · کوزیماز · دیسفراز · هیدرولاز · لاکتیک دهیدروژناز · اکسیدوردوکتاز · فسفاتاز · ساکاراز
[ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 01:22 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
عسل و حافظه ![]() [ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 12:39 ب.ظ ] [
حسن شهسواری ]
1- فروشگاه های معتبر
آسان ترین روش تشخیص عسل طبیعی، خرید از فروشگاه ها و اشخاص معتبر
می باشد که شما از سابقه فعالیت آنها در زنبورداری و یا تهیه و فروش عسل مطلع
هستید. 2- میزان رطوبت برخی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و
سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه، و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه
گیری می کنند، ولی باید توجه داشت که این روش ها دقیق و مطمئن نیستند. 3- میزان تخمیر شدن تمام عسل ها حاوی مخمرهای خوراکی بی ضرر برای انسان می باشند. باید توجه کرد که عسل در زمستان به دلیل سرمای زیر 11 درجه تخمیر
نمی شود. البته نگهداری عسل در دمای 38 درجه سانتی گراد نیز می تواند از تخمیر آن
جلوگیری کند، ولی در دراز مدت به کیفیت عسل صدمه می زند، زیرا حرارت بالا کیفیت عسل
را از بین می برد. عسل با رطوبت بیش از 17 درصد بیشتر در معرض تخمیر می باشد. بعد از
شکرک زدن، درصد تخمیر عسل افزایش می یابد. تخمیر شدن مختص عسل های بسته بندی شده و صاف شده نیست، بلکه اگر
شرایط مناسب باشد، عسل "شان" نیز تخمیر می شود. 4- مزه کردن عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که
فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند. لذا افراد می
توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل، حتی نوع عسل را از نظر گیاه
مورد مصرف زنبور تعیین کنند، زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد. باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه
خالص عسل 5- عطر و بوی طبیعی اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش حتماً بو و
رایحه قوی و مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید. 6- سرعت حل شدن در آب
اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد
لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی
اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتر و رطوبت بالاتری
برخوردار است [ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 11:56 ق.ظ ] [
حسن شهسواری ]
شربت عسل: [ سه شنبه 30 دی 1393 ] [ 11:31 ق.ظ ] [
حسن شهسواری ]
با نام و یاد خداوند بخشنده و مهربان ؛ الهی نام تو ما را جواز، مهر تو ما را جهاز، شناخت تو ما را امان، لطف تو ما را عیان.
فروشگاه عرضه "عسل اصیل" و تجهیزات زنبورداری با چندین سال تجربه عملی و با استفاده از دانش روز در زمینه پرورش زنبور عسل و تولید محصولات با کیفیت زنبور عسل در منطقه شاهرود، گام بلندی در جهت افزایش تولید و کیفیت عسل منطقه، معرفی و شناساندن آن به کشور و همچنین تامین نیاز زنبورداران منطقه در تهیه تجهیزات زنبورداری برداشته است. امید است تا با یاری خدا و انتقادات سازنده و پیشنهادات شما مصرف کننده های گرامی بتوانیم هر روز کیفیت محصولات خود را افزایش دهیم و خدمات بهتری را به شما هموطنان گرامی ارائه نماییم. عسل اصیل ![]() ![]() [ پنجشنبه 11 دی 1393 ] [ 10:35 ق.ظ ] [
حسن شهسواری ]
عَسَل که آن را به فارسی اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین») گویند، مایعی شیرین و گرانرو است که زنبورعسل از شهد گلها تولید میکند. عسل به طور کلی یک ترکیب محلول در آب بسیار غلیظ قندی است. مهمترین قندهای عسل فروکتوز، گلوکز و ساکاروز هستند. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد میتوان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. تعدادی از ویتامینهای اصلی هم در عسل وجود دارند، اما مقدار آنها قابل توجه نیست. میزان املاح معدنی در انواع مختلف عسل متفاوت است و عسلهای تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهم ترین آنها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است. عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است. ![]() [ چهارشنبه 10 دی 1393 ] [ 10:42 ق.ظ ] [
حسن شهسواری ]
|
|||||||
[آدرس : کلور، نرسیده به شهرداری، فروشگاه عسل اصیل] |