تبلیغات
عسل اصیل

عسل اصیل
اولین فروشگاه عرضه عسل اصیل و تجهیزات زنبورداری در شهر کلور 
قالب وبلاگ
نویسندگان
لینک دوستان
امکانات سایت عسل اصیل
پیوندهای روزانه


پیشنهاد من  برای نگه داری عسل این است که.



1 :ظرف عسل را در یک جای خشک و خنک خارج از یخچال نگه داری کنید.


2 :همیشه درب ظرف عسل را بسته نگه دارید.

چون عسل رطوبت موجود در هوا را جذب می کند و این امر می تواند کیفیت عسل را کاهش داده و منجر به تخمیر عسل شود. علاوه بر این عسل به راحتی بوهای موجود در فضای اتاق را به خود جذب می کند.

3: همیشه عسل را با یک قاشق کاملا خشک از ظرف بردارید

چراکه هرگونه ورود آب به عسل منجر به تخمیر عسل می شود.

4 :ظرف عسل را دور از حرارت مستقیم (کنار فرگاز یا اجاق) و یا نور خورشید( کنار پنجره ها) قرار دهید

چون با گذشت زمان حرارت مستقیم منجر به کاهش کیفیت عسل می شود. نگهداری عسل در مکانی که به طور مداوم با تغییر درجه دما روبه روست خاصیت عسل را از بین می برد.

5: نگهداری عسل در ظروف شیشه ای ترجیح داده می شود

و ظروف پلاستیکی مخصوص مواد غذایی نیز مناسب اند. اما از عسل در ظروف فلزی نگه داری نکنید چون عسل خاصیت اسیدی دارد و ممکن است با سطح فلز واکنش داده و ترکیبات زیانباری تولید کند.

6: نگهداری عسل در ظروف فلزی برای مدت طولانی مناسب نیست

اما استفاده از قاشق فلزی برای برداشتن عسل از ظرف هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

7: اگر عسل شما رس کرد و کریستالیزه شد(شبیه روغن حیوانی شد) اصلا نگران نباشید این نشانگر طبیعی بودن عسل است و به راحتی برگشت پذیر است.


[ چهارشنبه 15 مهر 1394 ] [ 10:58 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]
 

  کدام  عسل ارزش خریدن دارد؟

چه عسلی را بخریم؟چه عسلی طبیعی است؟چه عسلی بهترین می باشد؟

کدام عسل و با کدام مارک را بخرم؟از کجا میتوانم عسل اصل تهیه کنم؟ عسل کدام گیاه بهتر است؟

این ها سوالاتی هستند که افرادی که به دنبال عسل طبیعی هستند می پرسند.

بهترین پاسخ من برای تهیه عسل طبیعی اینه که عسل مورد نیاز خود را به طور مستقیم از یک فروشنده یا زنبوردار قابل اعتماد تهیه کنید.

اگر به زنبوردار دسترسی ندارید آن وقت مجبورید از عسل های موجود در بازار خرید کنید. گذشته از آنچه که فروشنده به شما می گوید شما باید بدانید که تمام عسل هایی که به وسیله زنبورعسل تولید می شوند باهم یکسان نیستند. چند عامل که بسته به محل نگه داری زنبورها دارند می توانند در کیفیت عسل نقش داشته باشند مثل منبع مناسب شهد، خاک، آب، آلودگی هوا و... . عامل مهمتر در کیفیت عسل فرهنگ زنبورداری است که آیا زنبوردار مربوطه به منظور دستیابی به منابع شهد جدید کندوها را جابه جا می کند و یا از شربت شکر برای تغذیه زنبور ها استفاده می کند!. عسل خام عسلی است که فرا وری نشده، مواد نگه دارنده ندارد، تحت حرارت بالا قرار نگرفته است و آنزیم ها و مواد مغذی آن دست نخورده باقی مانده اند.

انتخاب اینکه از چه فروشنده ای عسل بخرید وقتی خیلی مشکل می شود که همه آنها ادعا می کنند که بهترین عسل منطقه و یا حتی جهان را عرضه می کنند! و دلیلی هم برای اثبات این ادعا ندارند.

وجود عسل های وارداتی، عسل های تقلبی که زنبور عسل در تولید آن نقشی ندارد، و عسل های غیرطبیعی که به جای شهد از شربت شکر استفاده می کنند. و  البته نقش دلال ها رقابت را برای زنبوردارانی که واقعا عسلی ناب تولید می کنند مشکل کرده است. شما می توانید با خرید عسل از فروشگاه های اشنا و مورد اعتماد از عسل مصرفی خود مطمئن باشید و از انها در برابر دلال ها و وارد کننده ها  حمایت کنید.

تشخیص عسل بدون روش آزمایشگاهی کار مشکلی است اما نه برای زنبورداری که از ابتدا با زنبور و کندو و عسل دمخور بوده است معمولا یک زنبوردار با تجربه از روی طعم و بوی عسل میتواند خلوص عسل موردنظر را تشخیص بده. برای بعضی از مشتریان منبع گیاهی که عسل با شهد آن ساخته شده است مهم است. شما می توانید این موضوع را از زنبوردار بپرسید و این بیشتر به محل نگه داری زنبور ها دارد. زنبورداران، عسل را به سه نوع عسل بهاره که معمولا عسل مرکبات و بهار نارنج می باشد، عسل تابستانه که معمولا عسل آویشن و گون و... می باشد و عسل پاییزه که عسل پونه وحشی و .. می باشد تقسیم می کنند.

 شما باید  عسل  طبیعی را در برنامه غذایی خود بگنجانید تا از خواص بیشمار آن محروم نگردید.

 


[ چهارشنبه 15 مهر 1394 ] [ 09:46 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]
  مردمهنگام خرید عسل اولین چیزی که میبینند رنگ عسل هست. اگر چه از روی رنگ عسل میتوان اطلاعاتی در مورد عسل به دست آورد اما به هیچ وجه نمیتوان اصل بودن آن را تعیین کرد.
آیا رنگ عسل نشان دهنده اصل بودن و کیفیت عسل است؟

خیر برخلاف تصور عموم  از طریق رنگ عسل نمیتوان به کیفیت عسل و یا تقلبی بودن آن پی  برد. خیلی از مردم تیره بودن را نشانه کیفیت میدانند اما عسل می تواند تقلبی باشد و با حرارت دادن تیره شده باشد. البته باید توجه داشت  تحقیقات نشان داده است که عسلی که رنگ آن به صورت طبیعی تیره است  مقدار آنتی اکسیدان و مواد معدنی بیشتری دارد.

چه چیزی باعث روشن شدن یا تیره شده رنگ عسل می شود؟

 رنگ عسل چه تیره و چه روشن نشان دهنده منشا گیاهی  یا همان شهد غالب عسل است و با توجه به مواد معدنی و اجزای دیگر موجود در شهد رنگ ثابت عسل مشخص می شود. البته شرایط نگهداری و حرارت هم روی رنگ عسل تاثیر می گذارد به این صورت که حرارت زیاد  و گذشت زمان باعث تیره شدن عسل می شود.

آیا رنگ عسل در طول زمان تغییر می کند؟

عسل با گذشت زمان تیره تر می شود اما میزان تیره شدن به نوع عسل از نظر اسیدیته و میزان نیتروژن و گلوکز موجود در عسل بستگی دارد. به طور کلی تیره شدن عسل به دما بستگی دارد و در دماهای بالاتر سریعتر اتفاق می افتد.

آیا ارتباطی بین رنگ و مزه عسل وجود دارد؟

به طور کلی عسل های روشن طعم ملایمی دارند و عسل های تیره طعم تندی دارد اما این موضوع عمومیت ندارد  و می توان مثال هایی پیدا کرد که  این طور نیستند.

عسل چه رنگی هست؟

رنگ عسل با توجه به اینکه زنبورعسل برای تولید آن بیشتر از شهد چه گلی استفاده کرده است متفاوت است اما توسط اداره کشاورزی آمریکا به هفت رنگ تقسیم میشود که عبارتند از کهربایی تیره، کهربایی، کهربایی روشن، کهربایی خیلی روشن، سفید، سفید روشن، سفید آبکی.دامنه این رنگ ها را میتوانید در شکل زیر ببینید

 

آیا از عسل میتوان در محصولات غذایی به عنوان ماده افزودنی جهت تغییر رنگ استفاده کرد؟

بله در بسیاری از مواد غذایی می توان از عسل استفاده کرد. در بیسکوییت ها استفاده از عسل تیره یک تیرگی خاص به آن میدهد و در نوشیدنی ها و شربت ها یک رنگ طلایی منحصر به فرد ایجاد می کند. استفاده از عسل به جای شکر  در صنایع غذایی منجر به افزایش سلامت جامعه نیز می شود


[ چهارشنبه 15 مهر 1394 ] [ 07:59 ق.ظ ] [ حسن شهسواری ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ


لینک های ویژه
آمار سایت
بازدیدهای امروز عسل اصیل: نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب