عسل شناسی

شکرک زدن عسل

عسل طبیعی به دلیل اینکه مقدار ماده ی قندی آن بیشتر از حلال(آب) آن است به اصطلاح اشباع می باشد و این محلول قندی اشباع شده پس از مدتی که بستگی به رطوبت محیط و دمای نگهداری و شهد گیاهی که بیشترین فراوانی را عسل دارد رُس می کند یا به اصطلاح علمی کریستالیزه یا متبلور می شود.

عامه ی مردم به این فرایند کاملا طبیعی شکرک زدگی اطلاغ می کنند و از آنجایی که این نام قرابت با نام شکر دارد، گمان بر این می رود که عسل مذکور تغذیه ای و یا حتی شاید دست ساز است.

در کل عسلی که تولید شده توسط زنبور عسل باشد چه با شربت شکر تغذیه شده باشد و چه کاملا ارگانیک باشد پس از مدتی رس می کند و این حالت اصلا دلیلی بر طبیعی یا تقلبی بودن عسل نیست.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید